InnovatieExpo 2023

Op donderdag 2 november 2023 werd de Van Nelle Fabriek in Rotterdam omgebouwd tot een grote etalage van allerlei innovaties voor een toekomstbestendig Nederland. Het doel van dit evenement is om kennis, beleid, markt en maatschappij met elkaar te verbinden en innovaties daarmee te laten versnellen. Teamleden van Waterveiligheidslandschappen hebben daar een bijdrage aan geleverd door één van de methoden die in dit project wordt uitgewerkt te oefenen met de deelnemers. De acht mogelijke narratieven voor waterveilige landschappen in Nederland werden uitgelegd, waarna er op drie narratieven (protectionistisch, ecomodernistisch en amfibisch) dieper werd ingegaan. Vervolgens moesten de deelnemers door middel van stickers locaties aandragen waar deze narratieven mogelijk zijn, wat resulteerde in een mooi resultaat op de kaart en goede gesprekken achteraf. Een succes!

Sfeerimpressie

Foto credits: Mark Niesten en Anoek de Jonge